New You Hairstyling

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oog voor detail. Bij ons kun je terecht voor de totale verzorging van huid en haar.

New You Hairstyling bevindt zich aan de Dorpsstraat 35 in Goirle. Een team van professionals werkt samen met Bas Hoogendoorn dagelijks aan de kapsels van vele klanten.

Wil je weten wat New You voor jou kan betekenen? Kijk op deze site bij de behandelingen. Voor een afspraak kun je altijd langskomen of ons bellen, zo weet je zeker dat we tijd voor je hebben.

Graag een afspraak plannen? Doe dit eenvoudig via de knop “Afspraak maken”.

Uiteraard kunt u ook bellen op: +31 (0)13 534 19 40.

Afspraak maken


New You Skin & Beauty

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You Beauty & Skin Institute. Zowel vrouwen en mannen zijn welkom voor een verzorgende gezichtsbehandeling, het verbeteren of verjongen van de huid.

New You Beauty & Skin Institute is een no-nonsens salon die samen met u resultaat gerichte behandelingen geeft. Of het nu gaat om het ontspannen, het verzorgen of het verbeteren van de huid. Bij ons bent u op het juiste adres.

Kijk wat New You Beauty & Skin Institute voor u te bieden heeft op deze site, komt u er niet helemaal zelf uit, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek, en kijken we samen naar de beste behandeling voor u.

Graag een afspraak plannen? Doe dit eenvoudig via de knop “Afspraak maken”.

Uiteraard kunt u ook bellen op: +31 (0)13 534 19 40.

Afspraak maken


Alle behandelingen Afspraak maken