New You Hair Skin & Beauty

Bij New You Hair Skin & Beauty bieden we een unieke combinatie van persoonlijke aandacht, kwaliteit en oog voor detail. Of het nu gaat om de totale verzorging van huid en haar, bij ons vind je alles onder één dak. In onze salon aan de Dorpsstraat 35 in Goirle, werkt een team van professionals, onder leiding van Bas Hoogendoorn, dagelijks aan het creëren van de perfecte look voor onze klanten.

Bij New You Hairstyling, kunt u terecht voor een diversiteit aan kapsels, terwijl New You Beauty & Skin gespecialiseerd is in ontspannende en resultaatgerichte behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. Of u nu een verzorgende gezichtsbehandeling zoekt, uw huid wilt verbeteren of verjongen, ons no-nonsense team staat klaar om samen met u de beste resultaten te bereiken.

Ontdek wat New You Hair Skin & Beauty voor u kan betekenen door onze behandelingen op deze site te bekijken. Komt u er niet helemaal uit? Voel u vrij voor een vrijblijvend intake gesprek, waarbij we samen de beste behandeling voor u selecteren. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd bij ons langskomen, ons bellen of eenvoudigweg gebruik maken van de “Afspraak maken” knop op onze website. Zo garanderen we dat we alle tijd voor u hebben.

Uiteraard kunt u ook bellen op: +31 (0)13 534 19 40.

Afspraak maken

Neem een kijkje in de salon