Heeft u reeds tal van verzorgingsproducten gebruikt zonder het gewenste resultaat of kampt u met een specifiek huidprobleem: zoals acne, littekens, couperose, rimpeltjes, huidverslapping of zon beschadiging?

Maak dan kennis met Environ en haar doeltreffende behandelingen bij deze huidproblemen. ontdek, voel en ervaar de positieve werking van vitamine A, C en anti-oxidanten op uw huid.

Door invloeden van buitenaf waaronder het klimaat, temperatuurschommelingen, vervuiling, stress, voeding, blootstelling aan het zonlicht,… krijgt onze huid het hard te verduren. Daardoor verliest de huid tal van voedingsstoffen die je niet zomaar kan herstellen.

De huid verbeterende producten van Environ vullen deze tekorten perfect aan. De huid gaat daadwerkelijk verbeteren op vlak van talgproductie, pigmentaanmaak, vochtbalans en collageenproductie. Dit dankzij de maximale dosis aan vitamine A, C en anti- oxidanten in combinatie met de juiste zuren

Environ

  • Biedt een oplossing voor elk huidtype of probleem
  • Is persoonlijk afgestemd en geeft snel en zichtbaar een maximaal resultaat
  • Bevat geen kleurstoffen, parfums of bewaarmiddelen
  • Garandeert een gezonde huid: een leven lang
  • Werkt in diverse huidlagen voor een optimaal resultaat
  • Normaliseert alle huidfuncties
  • Uw huid verjongt terwijl u veroudert!

NIEUW DF II APPARAAT!

De wereldberoemde Plastisch & Reconstructief Chirurg en oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes, vond het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat uit. Dit apparaat wordt tijdens de gelaats- of lichaamsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft. Het Ionzyme DF ll apparaat slaagt erin om deze weerstand te overwinnen met twee beproefde en geteste methoden:

Intermitterende Iontoforese

  • impliceert het gebruik van een gepulseerde elektrische stroom om aanzienlijk het indringen van vitamines in de huid te verhogen. De snel trillende galvanische stroom splitst de moleculen ingeladen deeltjes (ionen) en stuurt die naar de cellen.

Laagfrequentie Sonoforese

  • impliceert het gebruik van geluidsgolven om de vitaminemoleculen in de huid te transporteren. Deze geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes opdat de geladen deeltjes beter hun “weg vinden” in de cellen. Laagfrequentie sonoforese zorgt voor een betere opname door de huid dan de conventionele ultrasone golven.

Wanneer we beide technieken met elkaar combineren, verkrijgen we een zeer intensieve behandeling.

Afspraak maken


Environ behandelingen

U begint met een Discovery / introductie behandeling. Deze duurt zo’n 1,5 uur en kost €89,-. Na deze introductiebehandeling zullen we overgaan tot behandelingen met het DF apparaat. Bij de eerste behandeling word er ook een huidscan gemaakt.

Daarin zijn de volgende behandelingen mogelijk:

Behandeling Prijs
Environ Intensive
Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten.

€120,-
Environ Focus
Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de “Ionzyme DF probe” en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan.

€97,-
Environ Skin Renewal
Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid.

€99,-
Environ LunchTime
Maximumresultaat, in minimumtijd!
Dit is een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone.

€30,-
Environ Deep Cleaning
De ideale behandeling voor verstopte poriën.

€79,95
Environ Sensitive
Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

€79,95
Environ Vital
“Environ Vital” combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de cel functies.

€78,-
Environ cool peel system 3x
Een peelingkuur van 3 behandelingen ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes

€235,-
Environ cool peel system 6x
Een peelingkuur van 6 behandelingen ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes

€440,-