Menu

A NEW YOU

STARTS WITH

Facebook Linked In

NEW YOU SKIN & BEAUTY

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You Beauty & Skin Institute. Zowel vrouwen en mannen zijn welkom voor een verzorgende gezichtsbehandeling, het verbeteren of verjongen van de huid.

New You Beauty & Skin Institute is een no-nonsens salon die samen met u resultaat gerichte behandelingen geeft. Of het nu gaat om het ontspannen, het verzorgen of het verbeteren van de huid. Bij ons bent u op het juiste adres.

Kijk wat New You Beauty & Skin Institute voor u te bieden heeft op deze site, komt u er niet helemaal zelf uit, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek, en kijken we samen naar de beste behandeling voor u.

Graag een afspraak plannen? Doe dit eenvoudig via het formulier bovenaan de pagina. Uiteraard kunt u ook bellen op: +31 (0)13 534 19 40.

NEW YOU TEAM

seperator

BONNIE TABBERS

Haarstyliste

Mijn naam is Bonnie Tabbers. Ik ben sinds 2002 werkzaam bij New You Hair Skin & Beauty. Mijn specialiteiten zijn het aanbrengen van hairextensions en het opsteken van het haar. Denk hierbij aan bruidskapsels of bijzondere kapsels voor andere speciale gelegenheden.

Ik ben ook de Session Stylist van New You. Bij het bewerken van lang haar, krullen, slagen, vlechten en andere technieken op de catwalk, probeer ik de trends te vertalen naar de hedendaagse vrouw.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen!

JAMIE BEKKERS

Haarstyliste

Mijn naam is Jamie Bekkers.

Ik ben werkzaam bij New You vanaf 2015. Bij Kevin Murphy ben ik opgeleid tot tot brand specialist, dit houd in dat ik alle ins en outs van de producten en technieken weet.

Ik ben gespecialiseerd in krul haar, aangezien ik zelf krullen heb, weet ik hoe lastig het kan zijn…

Naast mensen blij maken met mooi haar zet ik ook gelnagels.

Ik hoop jullie snel te zien.

BAS HOOGENDOORN

Haarstylist & Barbier

Laat ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Bas Hoogendoorn. Ik ben inmiddels 21 jaar hairstylist en eigenaar van New You.

Samen zetten we de nieuwste en meest innoverende hedendaagse trends neer. Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen we uw kapsel op maat maken en u tevreden stellen met onze vakkundigheid op een zeer breed vlak.

Dit is het voornaamste voor ons: U tevreden, wij tevreden.

MANUELA DE KOK

Huidspecialiste

Mijn naam is Manuela de Kok. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en beheer de specialisatie acné. Ik heb de 2-jarige opleiding schoonheidsspecialiste gedaan bij het Thomas Instituut Tilburg. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren volg ik ook regelmatig cursussen bij de diverse merken waar ik mee werk.

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You. Wij heten u van harte Welkom!

ONZE
BEHANDELINGEN

DAMES aro HEREN aro KLEUREN aro BEAUTY aro

A NEW YOU
STARTS HERE

AANBIEDINGEN, WORKSHOPS, NIEUWE HAIR & BEAUTY TRENDS?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerst op de hoogte!
Facebook Linked In
WIST U DAT WIJ OOK HEREN, DAMES EN KINDEREN KNIPPEN? KLIK HIER
Logo