Menu

SCHRAMMEK BEHANDELINGEN

Bent u op zoek naar een natuurlijke peeling? Op basis  van planten & kruiden? Dan bent u bij Skin & Beauty in Goirle op het juiste Adres.

Green peel is een originele methode ontwikkeld door Dr. med. Christine Schrammek. Bent uw op zoek naar een peeling die anders is dan chemische peelings, dan is de green peel iets voor u! Green peel is een biologische methode, toegepast met groot succes over de hele wereld al meer dan 50 jaar.

Green peel is medisch geinspireerd, dermalogsch getest.

Er zijn 3 behandelingen mogelijk bij Skin & Beauty in Goirle.

  • Green peel fresh up (ideaal bij feestjes, etc.)
  • Green peel energie (huidverbetering)
  • Green classic (huidverbetering)

Met hulp van moeder natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd. De huidtint verfrist, de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing opnieuw ingezet op puur natuurlijke basis.

Spreekt dit u aan? Boek dan nu online u schrammek behandeling bij skin & beauty in Goirle.

Is dit de eerste behandeling die u ondergaat van schrammek en u wilt online afspreken? Graag een intake van 30 min erbij plannen voor het beste huidadvies.

Klik hier voor alle prijzen.

MY TEAM

seperator

BONNIE TABBERS

Haarstyliste

Mijn naam is Bonnie Tabbers. Ik ben sinds 2002 werkzaam bij New You Hair Skin & Beauty. Mijn specialiteiten zijn het aanbrengen van hairextensions en het opsteken van het haar. Denk hierbij aan bruidskapsels of bijzondere kapsels voor andere speciale gelegenheden.

Ik ben ook de Session Stylist van New You. Bij het bewerken van lang haar, krullen, slagen, vlechten en andere technieken op de catwalk, probeer ik de trends te vertalen naar de hedendaagse vrouw.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen!

JAMIE BEKKERS

Haarstyliste

Mijn naam is Jamie Bekkers.

Ik ben werkzaam bij New You vanaf 2015. Bij Kevin Murphy ben ik opgeleid tot tot brand specialist, dit houd in dat ik alle ins en outs van de producten en technieken weet.

Ik ben gespecialiseerd in krul haar, aangezien ik zelf krullen heb, weet ik hoe lastig het kan zijn…

Naast mensen blij maken met mooi haar zet ik ook gelnagels.

Ik hoop jullie snel te zien.

BAS HOOGENDOORN

Haarstylist & Barbier

Laat ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Bas Hoogendoorn. Ik ben inmiddels 21 jaar hairstylist en eigenaar van New You.

Samen zetten we de nieuwste en meest innoverende hedendaagse trends neer. Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen we uw kapsel op maat maken en u tevreden stellen met onze vakkundigheid op een zeer breed vlak.

Dit is het voornaamste voor ons: U tevreden, wij tevreden.

MANUELA DE KOK

Huidspecialiste

Mijn naam is Manuela de Kok. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en beheer de specialisatie acné. Ik heb de 2-jarige opleiding schoonheidsspecialiste gedaan bij het Thomas Instituut Tilburg. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren volg ik ook regelmatig cursussen bij de diverse merken waar ik mee werk.

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You. Wij heten u van harte Welkom!

AANBIEDINGEN, WORKSHOPS, NIEUWE HAIR & BEAUTY TRENDS?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerst op de hoogte!
Facebook Linked In
WIST U DAT WIJ OOK HUIDVERBETERING, BEAUTY- EN ACNÉBEHANDELINGELINGEN DOEN? KLIK HIER
Logo