Menu

Environ gelaatsbehandeling 

Heeft u reeds tal van verzorgingsproducten gebruikt zonder het gewenste resultaat of kampt u met een specifiek huidprobleem: zoals acne, littekens, couperose, rimpeltjes, huidverslapping of zonbeschadiging?

Maak dan kennis met Environ en haar doeltreffende behandelingen bij deze huidproblemen. ontdek, voel enervaar de positieve werking van vitamine A, C en anti-oxidanten op uw huid.

Door invloeden van buitenaf waaronder het klimaat, temperatuursschommelingen, vervuiling, stress, voeding, blootstelling aan ht zonlicht,... krijgt onze huid het hard te verduren. Daardoor verliest de huid tal van voedingsstoffen die je niet zomaar kan herstellen.

De huidverbeterende produkten van Environ vullen deze tekorten perfect aan. De huid gaat daadwerkelijk verbeteren op vlak van talgproduktie, pigmentaanmaak, vochtbalans en collageenproduktie. Dit dankzij de maximale dosis aan vitamine A, C en anti- oxidanten in combinatie met de juiste zuren

Environ

- biedt een oplossing voor elk huidtype of probleem

- is persoonlijk afgestemd en geeft snel en zichtbaar een maximaal resultaat

- bevat geen kleurstoffen, parfums of bewaarmiddelen

- garandeert een gezonde huid: een leven lang

- werkt in diverse huidlagen voor een optimaal resultaat

- normaliseert alle huidfuncties

 

Uw huid verjongt terwijl u veroudert!

 

NIEUW DF II APPARAAT!

 

De wereldberoemde Plastisch & Reconstructief Chirurg en oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes, vond het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat uit. Dit apparaat wordt tijdens de gelaats- of lichaamsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft. Het Ionzyme DF ll apparaat slaagt erin om deze weerstand te overwinnen met twee beproefde en geteste methoden:

• Intermitterende Iontoforese

– impliceert het gebruik van een gepulseerde elektrische stroom om aanzienlijk het indringen van vitamines in de huid te verhogen. De snel trillende galvanische stroom splitst de moleculen ingeladen deeltjes (ionen) en stuurt die naar de cellen.

• Laagfrequentie Sonoforese

– impliceert het gebruik van geluidsgolven om de vitaminemoleculen in de huid te transporteren. Deze geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes opdat de geladen deeltjes beter hun “weg vinden” in de cellen. Laagfrequentie sonoforese zorgt voor een betere opname door de huid dan de conventionele ultrasone golven.

Wanneer we beide technieken met elkaar combineren, verkrijgen we een zeer intensieve behandeling.

 

Klik hier voor prijzen en behandelingen

 

MY TEAM

seperator

BONNIE TABBERS

Haarstyliste

Mijn naam is Bonnie Tabbers. Ik ben sinds 2002 werkzaam bij New You Hair Skin & Beauty. Mijn specialiteiten zijn het aanbrengen van hairextensions en het opsteken van het haar. Denk hierbij aan bruidskapsels of bijzondere kapsels voor andere speciale gelegenheden.

Ik ben ook de Session Stylist van New You. Bij het bewerken van lang haar, krullen, slagen, vlechten en andere technieken op de catwalk, probeer ik de trends te vertalen naar de hedendaagse vrouw.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen!

JAMIE BEKKERS

Haarstyliste

Mijn naam is Jamie Bekkers.

Ik ben werkzaam bij New You vanaf 2015. Bij Kevin Murphy ben ik opgeleid tot tot brand specialist, dit houd in dat ik alle ins en outs van de producten en technieken weet.

Ik ben gespecialiseerd in krul haar, aangezien ik zelf krullen heb, weet ik hoe lastig het kan zijn…

Naast mensen blij maken met mooi haar zet ik ook gelnagels.

Ik hoop jullie snel te zien.

BAS HOOGENDOORN

Haarstylist & Barbier

Laat ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Bas Hoogendoorn. Ik ben inmiddels 21 jaar hairstylist en eigenaar van New You.

Samen zetten we de nieuwste en meest innoverende hedendaagse trends neer. Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen we uw kapsel op maat maken en u tevreden stellen met onze vakkundigheid op een zeer breed vlak.

Dit is het voornaamste voor ons: U tevreden, wij tevreden.

MANUELA DE KOK

Huidspecialiste

Mijn naam is Manuela de Kok. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en beheer de specialisatie acné. Ik heb de 2-jarige opleiding schoonheidsspecialiste gedaan bij het Thomas Instituut Tilburg. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren volg ik ook regelmatig cursussen bij de diverse merken waar ik mee werk.

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You. Wij heten u van harte Welkom!

AANBIEDINGEN, WORKSHOPS, NIEUWE HAIR & BEAUTY TRENDS?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerst op de hoogte!
Facebook Linked In
WIST U DAT WIJ OOK HUIDVERBETERING, BEAUTY- EN ACNÉBEHANDELINGELINGEN DOEN? KLIK HIER
Logo