New You Hairstyling

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oog voor detail. Bij ons kun je terecht voor de totale verzorging van huid en haar.

New You Hairstyling bevindt zich aan de Dorpsstraat 35 in Goirle. Een team van professionals werkt samen met Bas Hoogendoorn dagelijks aan de kapsels van vele klanten.

Wil je weten wat New You voor jou kan betekenen? Kijk op deze site bij de behandelingen. Voor een afspraak kun je altijd langskomen of ons bellen, zo weet je zeker dat we tijd voor je hebben.

Graag een afspraak plannen? Doe dit eenvoudig via de knop “Afspraak maken”.

Uiteraard kunt u ook bellen op: +31 (0)13 534 19 40.

Afspraak maken


New You Skin & Beauty

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You Beauty & Skin Institute. Zowel vrouwen en mannen zijn welkom voor een verzorgende gezichtsbehandeling, het verbeteren of verjongen van de huid.

New You Beauty & Skin Institute is een no-nonsens salon die samen met u resultaat gerichte behandelingen geeft. Of het nu gaat om het ontspannen, het verzorgen of het verbeteren van de huid. Bij ons bent u op het juiste adres.

Kijk wat New You Beauty & Skin Institute voor u te bieden heeft op deze site, komt u er niet helemaal zelf uit, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek, en kijken we samen naar de beste behandeling voor u.

Graag een afspraak plannen? Doe dit eenvoudig via de knop “Afspraak maken”.

Uiteraard kunt u ook bellen op: +31 (0)13 534 19 40.

Afspraak maken


new you teamBONNIE TABBERS

Haarstyliste

Mijn naam is Bonnie Tabbers. Ik ben sinds 2002 werkzaam bij New You Hair Skin & Beauty. Mijn specialiteiten zijn het aanbrengen van hairextensions en het opsteken van het haar.

Ik ben ook de Session Stylist van New You. Bij het bewerken van lang haar, krullen, slagen, vlechten en andere technieken op de catwalk, probeer ik de trends te vertalen naar de hedendaagse vrouw.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen!


BAS HOOGENDOORN

Haarstylist & Barbier

Laat ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Bas Hoogendoorn.

Ik ben inmiddels 21 jaar hairstylist en eigenaar van New You.

Samen zetten we de nieuwste en meest innoverende hedendaagse trends neer. Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen we uw kapsel op maat maken en u tevreden stellen met onze vakkundigheid op een zeer breed vlak.

Dit is het voornaamste voor ons: U tevreden, wij tevreden.


MANUELA DE KOK

Huidspecialiste

Mijn naam is Manuela de Kok. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en beheer de specialisatie acné. Ik heb de 2-jarige opleiding schoonheidsspecialiste gedaan bij het Thomas Instituut Tilburg. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren volg ik ook regelmatig cursussen bij de diverse merken waar ik mee werk.

Persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat is wat u ervaart bij New You. Wij heten u van harte Welkom!


Alle behandelingen Afspraak maken